30. november 2012

Prikker og røde roser


Nu er det snart 1. december, men det er ikke derfor jeg har rødt på. Rødt er lidt hot hos mig for tiden. Jeg fandt dette prikkede tørklæde og det måtte med hjem på hylden til det stribede. 












            I sommer syede jeg en sort jakke i jersey. Det er som om det er meget meget lang tid siden





Jakken blev vellykket og skulle prøves af på en tur i Det Kongelige Teater HER. på ny scene.  Vi skulle se "Fanny og Alexander". Men først gik vi i Nyhavn og spiste en skøn middag på Cap Horn HER Det blev en dejlig aften. Selv om jeg synes det ny teater er meget flot, ja så er det stadig den gamle scene og teater, der er teater for mig. Så næste gang bliver det ballet på gamle scene.








Jeg var ikke klar over der var noget der hed "blomsterbryllup" men det er der altså. Og det betød en stor buket røde roser fra fotografen.



                                                                       Vi ses 1. december..... 




17. november 2012

Lidt mere Chloé


Lige lidt Chloé nutid. En spændende efterår- og vinterkollektion 2012 med den nye designer, Clare Waight Keller. Læg mærke til den brede elastik forneden af bukser/nederdelen og ribkanten på bukserne. Måske en god ide?














Clare Waight Keller

Foto: Nymag.com / Fashion


                                                                        God weekend...




11. november 2012

Bitte K.R. og Ivan G.


Kender I det - være i gang med et projekt og så ende med at lave noget helt andet? Jeg var ved at flytte lidt rundt på tøj og ting i nogle værelser - ja faktisk flytte helt rundt - og skulle hænge tøjet på plads. Så fik jeg lyst til at prøve noget tøj jeg har købt. En nederdel og et par bukser der er helt super fleksible. Det øverste stykke, på både bukser og nederdel, kan bukkes op eller ned. Ingen linning. Mit køb blev gjort fordi jeg havde fejlkøbt nogle bukser og var så ærgerlig. Det var et par almindelige jeans som ekspedienten sagde ville udvide sig i linningen og derfor foreslog hun, at jeg købte et nummer mindre, end jeg normalt bruger. Men nej nej det gjorde de ikke - gav sig. Jeg havde nået at lægge dem op, så der var ingen mulighed for at returnere dem. Bukserne skærer mig midt over og jeg vil ikke have noget der strammer i taljen. Ingen snærende bånd. Min krop må have lov at kræve dette tiltag nu. Den nægter at blive til en snøret rullepølse. Jeg må se hvad jeg kan gøre ved fejlkøbet.

En dag fik jeg øje på nederdelen og bukserne hos Bitte Kai Rand og det sagde haps, dem må jeg have. Så kunne jeg lykkelig glemme alt om mit fejlkøb. Jeg har sat nederdel og bukser fra BKR sammen på flere måder. Denne gang har jeg sat nederdelen sammen med en rød Ivan Grundahl bluse fra sommer udsalget.




Udflytning


Indflytning


En rød t-shirt fra Ivan Grundahl


En nederdel fra Bitte Kai Rand 


En blomst jeg ikke kan huske hvor er købt


Ombukket linning. 


Bukser og nederdel sat sammen - helt i K L's ånd :D


Æbler fra haven og brænde fra birketræet

Det var lidt for denne gang


Ha' det godt til vi ses igen...